Zarea – De cinci ani alături de Iubesc Oina şi Cupa Regelui

În urmă cu mai bine de cinci ani trimiteam un mail la compania Zarea. Le ceream sprijinul pentru campania Iubesc Oina şi evenimentul Cupa Regelui la Oină. Răspunsul a fost imediat şi pozitiv: „Desigur că ne vom implica. De ce aveţi nevoie de la noi?”

Ne amintim, parcă a fost ieri, prima prezenţă.

Doua sticle mari (n.n. Magnum) tronau alături de prima varianta de trofeu a competiţiei. La intrarea în teren aşteptau să fie desfacute altele. Participanţii la competiţie, deopotrivă jucători de oina şi vedete aşteptau cu nerăbdare să desfacă uriaşele sticle şi să sărbătorească asemeni câştigătorilor de Formula 1. A fost deosebit. Un eveniment complet, iar produsele de la Zarea şi-au facut treaba, aşa cum le este rostul. Să împlinească şi să dea farmec evenimentelor noastre. De stropii spumantului nu a scăpat nici Alteţa Sa Regala, Principele Nicolae de România. Prins de jucători în hora bucuriei a trăit alături de aceştia şi acest sentiment.

Au trecut aşa, ani, dupa ani. Iată că am ajuns la ediţia cu numarul 5. La evenimentul de astăzi, 14 mai 2017, partenerii de la Zarea ne-au trimis câte o sticlă de spumant pentru fiecare jocator şi vedetă. În plus, prin tragere la sorţi, doi norocoşi, au caştigat  un bax de spumant Zarea, respectiv un bax de şampanie pentru copii Robby Bubble. La eveniment, Zarea ne-a trimis şi un alt sortiment premium, Zarea Prosecco. Se pare ca merge foarte bine sub forma de spritz (Amarol Spritz), dar si simplu.

Sper ca nu v-am plictisit cu laudele la adresa acestei companii si a produselor lor de calitate. Sunt meritate, aşa cum meritorii sunt acţiunile oricărei companii care susţine valorile şi sportul naţional.

Mulţumim Zarea!

Zarea la Oina 2017

Mai multe poze AICI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *